Hosting en onderhoud

Je mooie, doordachte site of shop komt alleen tot zijn recht wanneer hij draait op goede hosting, continu wordt gemonitord door deskundigen en regelmatig wordt onderhouden. XYWS beheert de techniek van je website zodat hij in topconditie blijft en je business laat groeien.

Je hebt een goeie website

Ondernemers ondernemen. En hebben dus vaak niet de tijd / zin of de technische vaardigheden om óók nog de website bij te houden. Daarom is er WordPress Website Beheer van XYWS. De volledige verzorging van je site, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Wij zorgen ervoor dat jouw site 24/7/365 voor jou aan het werk is.

Topklasse hosting

De websites die wij voor onze klanten beheren draaien op de systemen van de beste WordPress host ter wereld. Per site een virtual private server, dus geen andere sites op jouw ‘schijf’. Supersnel, goed beveiligd tegen de vele online bedreigingen en op servers die gewoon in Nederland staan. Een must-have voor serieuze online ondernemers.

Continue Monitoring

We houden je site constant in de gaten. Via onze geautomatiseerde systemen én door zelf even te kijken. Zo weten wij – en dus weet jij – dat je site altijd ‘up’ is, snel is, er nog steeds goed uitziet en doet wat -ie doen moet.

Wanneer er updates van WordPress, Thema’s of Plugins noodzakelijk zijn, voeren wij ze uit. Met altijd eerst een backup, zodat we mogelijke complicaties vóór zijn.

Backups

Hoe goed je site ook is gebouwd, gehost en gemonitord, er is altijd een (heel kleine) kans dat er iets niet helemaal klopt. Je site gaat uit de lucht of doet niet wat -ie doen moet. Dan is er altijd de dagelijkse backup, die we razendsnel voor je terugzetten, zodat je niets mist. Eventueel maken we ieder uur een backup, zodat je nooit meer dan een uurtje achterloopt!

Neem contact met ons op

    Ons ervaren team van ontwikkelaars, ontwerpers en strategen werkt hard om verbluffende maatwerk websites of webshops te maken die jouw bedrijf laten opvallen in de digitale wereld. Of je nu een nieuwe website wil lanceren, een bestaande wil updaten of jouw online aanwezigheid wil optimaliseren, wij kunnen je helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

    • Vrijblijvend intakegesprek
    • Binnen 1 werkdag een reactie
    • Werken richting de missie