Het team van XYWS

Bij XY Web Solutions werken ervaren professionals met oog voor duurzame groei.

Het team van XY Web Solutions

Het team van XYWS bestaat uit: Managing Partner Joost de Boer, Senior Digital Consultant Fran Uittenhout, partner en adviseur Xander Graaf en Junior Developer Ronan Weggelaar. Samen brengen ze een 20+ jaar succesvol onlinetrackrecord bij elkaar. Met 35+ jaar ondernemers- en marketingervaring én een portfolio van tientallen websites en -shops zet dit team een solide strategische en hands-on marketingexpertise neer. Daarmee voorziet XYWS zijn klanten van advies en uitvoering van hun (online) doelstellingen die meetbaar bijdragen aan het succes van hun onderneming.

 • Joost de Boer, Managing Partner

  Joost zet zijn jarenlange ervaring als marketeer, webbouwer en ondernemer in om klanten te helpen hun (digitale) ambities waar te maken.

  Bekijk LinkedIn-pagina
 • Fran Uittenhout, Senior Digital Consultant

  Fran heeft met haar ervaring in de digitale wereld een fundering neergelegd voor het ondernemerschap. Hierdoor kan Fran ondernemers en organisaties goed adviseren om hun webapplicatie in te zetten om hun commerciële doelstellingen te behalen.

  Bekijk LinkedIn-pagina
 • Xander Graaf, Partner en adviseur

  Xander is als aandeelhouder en adviseur betrokken bij XYWS en helpt ondernemers graag met digitale (marketing)vraagstukken.

  Bekijk LinkedIn-pagina
 • Ronan Weggelaar, webbouwer

  Ronan studeerde Arts and Economics aan de HKU en deed daarnaast ervaring op bij online marketingbureau's. Met zijn creativiteit en zakelijk inzicht is hij in staat om technisch solide en creatieve websites te bouwen.

  Bekijk LinkedIn-pagina

Neem contact met ons op

  Gun jezelf een website die je bedrijf laat groeien. Een site die representatief is voor jouw merk en direct, meetbaar bijdraagt aan je doelstellingen. Breid je plek op de markt uit door een samenwerking met XY Web Solutions. Neem contact met ons op en merk zelf hoe fijn het is om een serieuze en goede partner te hebben die jouw bedrijf net zo belangrijk vindt als jij.

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie