Download gratis ons
e-book: WordPress website updaten óf vernieuwen?

In dit e-book delen we 17 praktische tips om de levensduur van je Wordpress-website te verlengen, óf tot de realisatie te komen dat je toe bent aan een nieuwe website.

Boost je website: Praktische tips & advies

Straalt je website niet meer het juiste uit of wordt je website te traag? Of behaalt je website niet (meer) je doelstellingen? In de dynamische wereld van online marketing is het essentieel om te beschikken over een website die up-to-date is en optimaal presteert. Een verouderde website straalt onprofessionaliteit uit en kan bezoekers afschrikken.

Dit is hét e-book voor mkb-ondernemers met een WordPress-site die de eerste stappen willen zetten voor het verbeteren van hun website. Ontdek in dit e-book:

  • Tips om je website te verbeteren
  • Hoe je de levensduur van je website verlengt
  • Of je website aan vernieuwing toe is
  • Hoe je meer online impact behaalt

Is jouw website klaar voor de toekomst?

Ontvang de ultieme gids met tips om je WordPress-website te updaten of te vernieuwen direct in je e-mail.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Ook met vragen over de staat van je website of hulp bij de volgende stappen, kun je bij ons terecht. We helpen je graag met het optimaliseren van je online aanwezigheid! Neem contact op met dé webboer, Joost de Boer via joost@xyws.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.