Een nieuwe informatieve website voor YU for you

"Natuurlijk sterker dan de overgang"

YU for you

YU for you is een assortiment natuurlijke supplementen voor de menopauze, ontworpen om vrouwen die door de menopauze gaan te ondersteunen en hen te helpen met symptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, slecht slapen en stemmingswisselingen. Deze tincturen zijn bedoeld om vrouwen te helpen tijdens deze overgangsfase in het leven. YU for you benadrukt het belang van een gezonde levensstijl, inclusief factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en stressbeheersing, om een soepele overgang door de menopauze te bevorderen.

Creatief

Voor YU for you hebben we het proces begeleid om de webshop op te splitsen: een commerciële webshop voor de tincturen én een gloednieuwe website die gewijd is aan waardevolle informatie voor vrouwen in de overgang, productinformatie, lifestyle blogs en nuttige tips.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we onze creativiteit ingezet om het nieuwe platform gebruiksvriendelijk en informatief te maken, volledig in lijn met de visuele identiteit van YU. Daarnaast is een nieuw merk gelanceerd voor de verkoop van de tincturen: overgangssupplementen.nl.

Joshua de Jong van Joshup.nl heeft de oude webshop omgetoverd tot een nieuwe online winkel waar YU haar producten verkoopt. In samenwerking met Paul Bos van Link | We Create Business hebben we de informatiewebsite voorzien van de gaafste visuals om het merk van YU te versterken.

Bekijk website Yuforyou.com

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

    Of je nu je website wilt vernieuwen, je online winkel wilt optimaliseren of een maatwerkoplossing zoekt, XY Web Solutions helpt je graag verder. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Dan neemt onze specialist, Joost de Boer, zo snel mogelijk contact met je op.

    Joost de Boer