Een gloednieuwe website met visuele identiteit voor Straatmeubilair.net

"De sfeermakers van de openbare ruimte"

Straatmeubilair.net

Straatmeubilair.net

Straatmeubilair.net, onderdeel van Hollland Sport Systems uit Veenendaal, is een toonaangevende aanbieder van duurzaam meubilair en voorzieningen voor straten en openbare ruimtes. Hun uitgebreide assortiment buitenmeubilair is volledig vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof en wordt geleverd als een gecertificeerde Govaplast retailer. De missie van Straatmeubilair.net gaat verder dan alleen comfort en functionaliteit; ze streven ook naar een groenere toekomst. Het unieke platform biedt een breed scala aan straatmeubilair en openbare voorzieningen, allemaal gemaakt van gerecycled kunststof. Met hun assortiment Govaplast-producten zetten ze zich in om zowel comfort als functionaliteit te bieden, terwijl ze bijdragen aan een duurzamere leefomgeving.

Aanbieden

De visuele identiteit van het merk, ontworpen door Lay Design Studio, weerspiegelt hun toewijding aan duurzaamheid. Met een strak lettertype en subtiel geïntegreerde recyclingpijlen in de bedrijfsnaam, is een krachtig en onderscheidend beeldmerk gecreëerd dat de missie van het bedrijf weerspiegelt.

De nieuwe website, gebouwd met WordPress’ WooCommerce, is zorgvuldig ontworpen met de focus op visuele aantrekkelijkheid en gebruiksgemak. In plaats van een traditionele checkout, is er gekozen voor een uitgebreide en gebruiksvriendelijke catalogus met een offerteaanvraagproces.

Ons ‘zusje’, XY Marketing Solutions (XYMS), zal Straatmeubilair.net verder ondersteunen bij het vergroten van hun naamsbekendheid en het genereren van leads. Dit is de kracht van onze samenwerking.

Bekijk de website van Straatmeubilair.net

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

    Of je nu je website wilt vernieuwen, je online winkel wilt optimaliseren of een maatwerkoplossing zoekt, XY Web Solutions helpt je graag verder. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Dan neemt onze specialist, Joost de Boer, zo snel mogelijk contact met je op.

    Joost de Boer