Een nieuwe website met een vernieuwd logo voor QMRA

"Creating a safe and trustworthy affiliate iGaming industry for various markets."

Quality Mark Responsible Affiliates (QMRA)

Quality Mark Responsible Affiliates (QMRA) is een kwaliteitskeurmerk dat is opgericht om verantwoord en ethisch gedrag te bevorderen onder affiliates in de iGaming sector. Het keurmerk wordt toegekend aan affiliates die zich houden aan bepaalde normen en richtlijnen met betrekking tot verantwoord gokken en ethische praktijken. Het doel van QMRA is om transparantie en integriteit te bevorderen binnen de affiliatemarkt, waardoor spelers beter beschermd worden tegen problematisch gokgedrag en misleidende informatie. QMRA is inmiddels actief in 11 landen waaronder: Spanje, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Estland, Polen en België. In Nederland zijn zij actief onder de Nederlandse naam: Het Keurmerk Verantwoorde Affiliates (KVA).

Voor QMRA heeft XYWS een vernieuwde website ontwikkeld. De nieuwe website biedt een overzicht van de voordelen, de werkwijze, de keurmerkhouders en de leden van QMRA. Bovendien heeft QMRA een nieuw logo gekregen, dat de professionaliteit en betrouwbaarheid van het keurmerk uitstraalt.

Bekijk de webstite QMRA.eu

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

    Of je nu je website wilt vernieuwen, je online winkel wilt optimaliseren of een maatwerkoplossing zoekt, XY Web Solutions helpt je graag verder. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Dan neemt onze specialist, Joost de Boer, zo snel mogelijk contact met je op.

    Joost de Boer