Een online productcatalogus voor Holland Sport Systems

"Alles voor uw sportaccommodatie!"

Holland Sport Systems

Holland Sport Systems is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren en installeren van apparatuur voor sportfaciliteiten en kleedkameraccommodaties. Ze bieden een breed scala aan producten voor de inrichting van sport- en kleedkamerfaciliteiten. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft groei doorgemaakt door strategische transformaties. Ze staan bekend om het leveren van materialen voor sport- en kleedkameraccommodaties, met een focus op ontwerp- en installatiediensten.

Functioneel

Holland Sport Systems wilde een nieuwe website om haar producten te presenteren, maar zonder de functionaliteit van een webshop. De site moet overzichtelijk zijn, zodat de doelgroep snel en gemakkelijk het assortiment kan bekijken. Het eenvoudig aanvragen van een offerte was een prioriteit. De website moest ook aansluiten bij de herkenbare blauw-gele kleuren van de huisstijl, met een verfrissend ontwerp. Tot slot was de vindbaarheid van de essentieel, en moet de site effectief zijn voor online marketing; dit wordt verzorgd door ons zusterbedrijf XY Marketing Solutions.

Bekijk website HollandSportSystems.com

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

    Of je nu je website wilt vernieuwen, je online winkel wilt optimaliseren of een maatwerkoplossing zoekt, XY Web Solutions helpt je graag verder. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Dan neemt onze specialist, Joost de Boer, zo snel mogelijk contact met je op.

    Joost de Boer