Een nieuwe website met een frisse uitstraling voor Greendish

"Een gezonde planeet begint op ons bord"

Greendish

Greendish is een organisatie die zich inzet voor de voedseltransitie door het bevorderen van gezonde en duurzame voedselkeuzes. Ze helpen overheden, zorginstellingen, cateraars en restaurants bij de overgang naar een voedselaanbod dat zowel gezond als milieuvriendelijk is. Greendish moedigt aan tot het samenstellen van duurzame en gezonde menu’s door de verhouding tussen dierlijke en plantaardige producten aan te passen, wat kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot. Daarnaast stimuleren ze verantwoorde inkoop bij lokale leveranciers om transport te verminderen en de economie te ondersteunen. Door maaltijden efficiënt te portioneren en ingrediënten optimaal te gebruiken, streven ze ernaar voedselverspilling tegen te gaan en een positieve impact op het klimaat te creëren.

Activeren

De herontworpen website van Greendish laat zien hoe ze hun klanten waaronder overheden, zorginstellingen, cateraars en restaurants helpen bij de transitie naar een gezond en duurzaam voedselaanbod.

Vanaf het begin was ons doel om een website te creëren die niet alleen de essentie van Greendish weerspiegelt, maar ook een gebruiksvriendelijke ervaring biedt die bezoekers aanspoort tot actie. Met de nieuwe merkidentiteit en brand story ontwikkeld door Yellow Dress, geloven we dat we een platform hebben gecreëerd dat Greendish’s visie voor een duurzamere toekomst versterkt.

Bekijk website Greendish.com

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

    Of je nu je website wilt vernieuwen, je online winkel wilt optimaliseren of een maatwerkoplossing zoekt, XY Web Solutions helpt je graag verder. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Dan neemt onze specialist, Joost de Boer, zo snel mogelijk contact met je op.

    Joost de Boer