Een ‘brandschone’ website voor Carwash Texel

“Dé complete & duurzame wasstraat van Texel!”

Carwash Texel

Sinds 2014 houdt het familiebedrijf de voertuigen op Texel schoon. Door de groeiende vraag naar meer functionaliteiten, capaciteit en programma’s, heeft het bedrijf een nieuwe duurzame carwash geopend op het prachtige eiland. In juli 2022 opende het familiebedrijf als eerste kettingwasstraat op Texel haar deuren. In deze 30 meter lange wasstraat kunnen 30 tot 40 auto’s per uur worden gewassen. Voor de opening werd een nieuwe website ontwikkeld om het vernieuwde merk Carwash Texel te introduceren en zich te onderscheiden van ABS Autoschadeherstel.

Gebruiksvriendelijke interface

De introductie van de nieuwe wasstraat ging hand in hand met de lancering van een geheel nieuwe website voor Carwash Texel. Het doel was om een website te ontwikkelen die de capaciteiten van de nieuwe kettingwasstraat duidelijk presenteert, de duurzame initiatieven van Carwash Texel benadrukt, gemakkelijk te navigeren is voor zowel bestaande klanten als nieuwe bezoekers, integreert met de systemen voor de WasPas en online reserveringen, en een naadloze mobiele ervaring biedt voor klanten die onderweg informatie zoeken. In samenwerking met ons zusterbedrijf, XY Marketing Solutions, heeft de lancering van de website bijgedragen aan een verhoogde online zichtbaarheid en een groeiend aantal tevreden klanten bij Carwash Texel.

Bekijk de website van Carwash Texel

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

    Of je nu je website wilt vernieuwen, je online winkel wilt optimaliseren of een maatwerkoplossing zoekt, XY Web Solutions helpt je graag verder. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Dan neemt onze specialist, Joost de Boer, zo snel mogelijk contact met je op.

    Joost de Boer