Een nieuwe website voor Aan de Slag

"Wij helpen iedereen die kan werken weer Aan de Slag!"

Aan de Slag

Aan de Slag zet zich in om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van de participatiewet. Hun doel is om iedereen die graag weer aan het werk wil en daartoe in staat is te helpen bij het vinden van een baan.

Uitstraling

Deze klant was op zoek naar een extra websitebouwer die voor hen de nieuwe website voor Aan de Slag kon realiseren. Uiteraard was XY Web Solutions maar al te bereid om een bijdrage te leveren aan dit prachtige initiatief! De website moest niet alleen functioneel, snel en goed vindbaar zijn, maar ook een onderscheidende uitstraling hebben ten opzichte van hun huidige propositie. Bovendien moest de website gebruikersvriendelijk gebouwd worden, zodat ze deze zelf kon beheren. Gelukkig was dit geen enkel probleem voor XYWS.

Bekijk website Gemeentenaandeslag.nl

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

    Of je nu je website wilt vernieuwen, je online winkel wilt optimaliseren of een maatwerkoplossing zoekt, XY Web Solutions helpt je graag verder. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Dan neemt onze specialist, Joost de Boer, zo snel mogelijk contact met je op.

    Joost de Boer