Morgen zijn we slimmer dan vandaag

Vooruitgang is een dynamisch samenspel van kennis vergaren, kennis toepassen, resultaten toetsen en daarvan leren.

Een leven lang ontwikkelen

Zonder wetenschap geen kennis, maar zonder toepassing heeft wetenschap geen waarde. Die dynamiek houden wij binnen XYSG in balans door onze adviezen te toetsen aan bestaande en nieuwe wetenschappelijke inzichten.

We laten ons graag leiden door wetenschappelijk onderzoek en toetsen altijd in de praktijk of het werkt. In ons werk is dit terug te vinden in de toepassing van strategische modellen en bedrijfskundige theorieën die bewezen succesvol zijn. Daarnaast voeren we binnen de groep regelmatig wetenschappelijk onderzoek en experimenten uit met als doel slimmer te worden en onze adviezen steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Wij geloven dat we alleen door continu te leren blijvend waarde kunnen toevoegen voor onze klanten.

Waar anderen gaan voor in één keer goed, zijn wij liever in twee keer beter. Want slim zijn betekent voor ons de wetenschap dat we morgen nog slimmer zijn dan vandaag.

Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap

Zo doen we ons werk… of we doen het niet

Om voorop te kunnen blijven lopen en van blijvende toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben wij een manifest opgesteld. Alle onderdelen van het manifest staan op onze website en zijn terug te vinden in ons werk en onze werkwijze.

Download het volledige manifest (PDF)

Weboplossingen gebouwd door marketeers

XY Web Solutions levert weboplossingen gebouwd door marketeers

Dit doen wij door bewezen technieken en -modellen succesvol in te zetten voor marketing en webbouw. Hierbij dienen de commerciële doelstellingen van onze klanten als leidraad en uitgangspunt. Of je nu een nieuwe website wil lanceren, een bestaande wil updaten of je online aanwezigheid wil optimaliseren, wij kunnen je helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Web Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group